Sponsormogelijkheden

Prijzen en mogelijkheden official Sponsor of KoiQuestion

Zoals iedereen wel weet is KoiQuestion een voortvarende pro-Koi organisatie gevormd door een betrouwbare groep mensen die er met ziel en zaligheid voor staan de hobby te promoten en beter te willen maken. KoiQuestion is de nummer #1 nieuwssite, kennisportaal en inspiratiebron over het houden van Koi en alle facetten die bij deze hobby horen. De dagelijkse kost voor hobbyisten.

De voordelen zorgen voor een logische win-win situatie

We dienen daarmee het algemeen belang, maar ook de jouwe. We zijn ervan overtuigd dat jullie sponsorschap niet alleen constructief is voor de populariteit en reikwijdte van de hobby, maar ook een gegarandeerd positief effect heeft op jullie bedrijf. De vele voordelen die ons sponsorschap biedt, zorgen voor een logische win-win situatie. Jij versterkt KoiQuestion, wij versterken de branche.

Sponsorsgilde

Je sponsorschap bij KoiQuestion bestaat uit twee delen. Een sponsordeel en een eventuele adverteerders-deel. In onderstaande tabel zie je de twee mogelijkheden voor een basis sponsorschap. Je kunt dus voor maar 24 euro al genieten van de genoemde voordelen. Wil je ze nog eens toegelicht zien, bekijk dan deze video.

Het enige verschil tussen de twee basis sponsorschappen is het aantal keren dat je ‘nieuws van de vakhandel’ mag aanreiken. Maar voor dit lage instapbedrag mag je jezelf dus al Official Sponsor of KoiQuestion noemen en ook de hiernaast afgebeelde badge op je website voeren. Deze zal ook als raamsticker worden uitgeleverd voor in je winkel.

Screen Shot 2015-04-10 at 17.43.47

Je mag dan ook wederverkoop voeren van kennisproducten die KoiQuestion uitgeeft. De eerste daarvan is de werkelijk voor iedere hobbyist onmisbare DVD ‘The Journey to Excellence” waarin de reis die iedere Koi doormaakt van kweek tot ikeage is vastgelegd; unieke beelden met een exclusief seminar van Dainichi over het herkennen van kwaliteit. We laten de detailhandel graag aan onze sponsoren over, zodat wij kunnen doen waar wij goed in zijn en jullie meer uit het sponsorschap kunnen halen. De groothandelsprijs is 9,95 ex BTW en de adviesverkoopprijs Euro 19,95.

Adverteren

Er bestaan ook bannermogelijkheden op KoiQuestion. Onze nieuwe en dynamische website zorgt er voor dat dit niet meteen heel kostbaar hoeft te zijn. Hieronder zie je een tabel met de mogelijkheden; van een kleine banner op iedere pagina tot een grote die alleen wordt getoond in de header van artikelen in een specifieke categorie. Zo kun je jezelf dus zeer relevant representeren en kunnen wij de banners ook goedkoper aanbieden. Zonder basis sponsorschap betaald men voor een banner 50% meer dan in de tabel vernoemd staat.

[indeed_ipt id=2]

Claim nu je Sponsorschap

Middels onderstaand formulier kun je eenvoudig je gegevens invullen en kiezen voor welk sponsorschap en voor welke banner je eventueel zou willen gaan. Ben je reeds sponsor, dan kun je onderstaand formulier ook gebruiken om een wijziging door te geven.  We voeren je wijziging dan voor je door; ook wanneer dit een prijsverlaging betekent. Heb je nog in 2015 verlengd, dan zullen we het verschil verrekenen.
//