Nieuws van de vakhandel

Goed nieuws! Koicentrum Friesland groeit!

We zijn voortdurend bezig om de dienstverlening naar onze klanten te optimaliseren en zitten dus nooit stil. Dat blijkt ook uit het toenemende aantal klanten uit binnen en buitenland dat ons weet te vinden en wat we nog veel belangrijker vinden, ook weer bij ons terugkomt.

koicentrum-sneek-4luik

Om ons meer te kunnen onderscheiden en ons nog toegankelijker te maken voor zowel Nederlandse als buitenlandse koi liefhebbers gaan we vanaf heden onze naam veranderen in “KOICENTRUM SNEEK“.

Met deze nieuwe naam willen we onze ambities voor de toekomst ondersteunen.
Met de komst van de nieuwe naam verandert er niets aan ons adres, onze visie dat de koi hobby er voor elke portemonnee moet zijn, onze service en onze kwaliteit. Dat blijft voor ons topprioriteit. Onze website gaat wel meeveranderen, maar daarover later meer…

We kijken er naar uit je te ontmoeten bij KOICENTRUM SNEEK.

Met vriendelijke groet,

Het team van Koicentrum Sneeklogo-rond-kleur-white

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Comments are closed.