Nieuws van de vakhandel

AquaForte TwinPower UV TL

AquaForte heeft haar inmiddels ruime assortiment UV units uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe UV units met ingebouwde TL lampen. Deze TL versie is een directe aanvulling op de zeer populaire AquaForte POWER UV serie. Alle modellen worden geleverd met speciale slangtules van 50/40/38/32 mm. 

De Power TL 30 & 55 watt modellen zijn geschikt voor vijvers tot en met respectievelijk 30 en 45 kubieke meter. Deze units zijn voorzien van 3 aansluitingen Ø63mm (waarvan 1 met blindkap).

De Twinpower UV 110 watt (2 x 55 watt) is geschikt voor vijvers tot en met 70 kubieke meter. Deze unit  heeft 2 aansluitingen Ø63mm. De TwinPower UV 110 watt is bijzonder vanwege haar unieke ontwerp met daardoor optimale blootstelling van het water aan de UV-C straling.

Foto Twinpower

logo

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Comments are closed.