Bij kweken komt nogal wat kijken. Jeroen vertelt er over op het Doeplein

Al jaren worden er lezingen georganiseerd op het Doeplein van de Holland Koi Show. Ook op deze 25 editie zijn er verschillende experts gevraagd om iets te vertellen aan belangstellende hobbyisten. Je kunt bij alle lezingen ter plekke aanschuiven!
Jeroen van Keulen

 

Japan; waar de meeste van onze geliefde Koi vandaan komen, is natuurlijk ver weg. Hoe gaat dat kweken nu eigenlijk precies en kan dat ook in Nederland? Jeroen van Keulen is niet alleen dealer, maar kweekt ook al vele jaren zelf. Graag gaat hij jullie voor in wat je daar zoal voor nodig hebt. Kun je net zulke Koi kweken als in Japan?

Jeroen van Keulen geeft een lezing over Koi kweken in Nederland op vrijdag 11.00u en zaterdag om 11.00u

Presentaties HKS versie 6

Series Navigatie<< Dit vonden jullie de allermooiste Grand Champion van de Holland Koi Show + de winnaars van 25+1 vrijkaartenLezingen HKS: Jos Derks over visziektes, ooit mee te maken gehad? >>

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Comments are closed.