Dit artikel is deel 9 van 9 in de serie Interkoi Koi Show Kalkar 2017

Interview Mega-koi.de in Kalkar

Een bodemdraim met een magneet. Niet meteen iets waar je warm voor zou lopen misschien, maar nu wanneer het je een nat pak bespaard? Maar daar blijft het niet bij. Wat dacht je van een deksel voor je skimmer?! Een trickle filter in combinatie met een bewegend bed; gesneden koek of ook een innovatie. Tot slot komt Engel nog een noviteit tegen op het gebeid van de bodemdrain. Welke ontwikkeling zou jij het meest omarmen.

Series Navigatie<< Een Koi show binnen kan, maar in het donker niet!

Over Engel Kromhout van der Meer

Engel is hobbyist in hart en nieren, recht door zee (woont dan ook in IJmuiden), maar kan ook zeer verfijnd te werk gaan wanneer het op zijn andere passie - de bonsai - aankomt. De olijke gemeenteambtenaar is vooral gedreven de mens achter de hobbyist te leren kennen, waarbij Jambers zijn inspirator is geweest. Engel is de hoofdredacteur voor KoiQuestion en heeft met succes de Koi University afgerond.

Bezoek mijn website