AquaForte introduceert een nieuwe versie van de Dosatech Doseerpomp. Deze nieuwe versie is voorzien van een gebruiksvriendelijke 3-knopsbediening, waardoor het apparaat gemakkelijk te programmeren is. Hierdoor kunt u eenvoudig 1 tot 24 keer per dag volautomatisch een vloeibare oplossing, zoals bacteriën en waterbehandelingsmiddelen, doseren in het leidingsysteem van uw vijver. De hoeveelheid vloeistof kunt u instellen door per dosering het gewenste aantal doseerseconden (van 0 tot 600 seconden) in te stellen. Dankzij de externe aansturingsfunctie kan de Dosatech nu ook als ‘standaard’ doseerpomp worden gebruikt. Dit betekent dat de doseerpomp continu doseert, zolang er 230 volt spanning op staat. Het apparaat is eenvoudig te combineren met andere installaties voor uw vijver. Kijk voor meer informatie op www.aqua-forte.nl.

SL230 2017

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website