Dit seizoen is het alweer 10 jaar geleden dat Luc “Bompa” Borgmans de deuren opende van zijn eigen Koizaak aan de Schutterstraat in Arendonk (België). In deze tien “dolle jaren”, zoals Luc dit zelf mooi omschrijft in één van zijn vele nieuwsberichten op de site van Interkoi, zijn er heel veel dingen gebeurd en is het een harde leerschool gebleken. Máár: met resultaat!
Alle doelen zijn in principe tijdens het afgelopen decennium bereikt, echter nu is het zaak om dit vast te houden. Luc is vastberaden er alles aan te doen om dit te bewerkstelligen in de komende jaren!

10 jaar, het is een jubileum! En een jubileum moet gevierd worden! Op 11 juni zal de jaarlijkse Voorjaars Opendeurdag georganiseerd worden. Dit keer zal deze dag volledig in het teken staan van het jubileum.

interkoi jubileum

Wat kunnen jullie zoal verwachten op deze gezellige dag?

Uiteraard in eerste instantie vissen kijken en gezellig samenzijn! Er zwemmen ruim voldoende interessante Koi rond in de bassins, welke samen met medehobbyisten bekeken en beoordeeld (en uiteraard gekocht 😉 ) kunnen worden.

1603205_02

Deze vrouwelijke Kohaku van Taniguchi is tot en met de opendeurdag ook voorzien van Jubileumkorting!

Tevens is er tijdens de Opendeurdag én in de aanloop hier naartoe (de actie loopt al!) een erg interessante kortingsactie op Koi gaande die kan oplopen tot 10% in de aanloop tot wel 30% tijdens de dag zelf!

1603038_01

Of misschien zoek je wel iets als een knaloranje Benigoi van Momotaro?!

8_1611007_01

Er zwemmen erg goede Koi rond tijdens het jubileumjaar van Interkoi Arendonk

1703074_01

Voor een uitleg over deze jubileumactie verwijzen wij je graag door naar het artikel op de website van Interkoi:

10 jaar Interkoi Arendonk

Zoals gewoonlijk tijdens de opendeurdag van Interkoi zal Luc weer de catering verzorgen, echter laat hij dit keer de bezoekers zelf kiezen wat geserveerd zal gaan worden! BBQ? Tapas? Of toch liever een oer-Belgisch frietje? Het kan allemaal, geef je voorkeur aan op Interkoi.eu.

Win een reis naar de bakermat van de Koi: JAPAN!

Last but not least zal er tijdens deze dag een loterij zijn met als hoofdprijs een heuse reis naar de bakermat van de Koi: JAPAN!

Bij iedere 100,- besteed aan Koi bij Interkoi ontvang je een lot. En ieder lot is 1 kans op deze fantastische reis! Of één van de andere mooie prijzen welke door de kleinkinderen van Luc uit de hoge hoed getrokken zullen worden.

Al met al klinkt dit als een mooi festijn met mooie voordelen op de 11e juni 2017!

Wil je meer informatie over dit evenement, check dan interkoi.eu. Maar ook hier op Koiquestion zullen we zeker nog uitgebreid terug komen op het jubileumjaar van Interkoi Arendonk!

Stay tuned!

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website