Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Koi Kichi World te Ridderkerk

+ Google Maps
Staalstraat 4
Ridderkerk,Zuid-Holland2984AJNederland
+31 (0)180 424867 https://koikichiworld.nl/

Koi Kichi World is ontstaan uit onze enorme passie voor Koi. Als je opstaat en je denkt aan koi en voor het slapen gaan nog steeds aan koi denkt… Dan noemt men je in Japan: Koi Kichi ofwel compleet koigek…

Natuurlijk wil een echte Koi Kichi de mooiste en gezondste koi…

koi-tjaard-van-balen

Dat komt goed uit want Koi Kichi World is het adres voor gezonde hoge kwaliteit Japanse koi. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen gaan we meerdere keren per jaar naar Japan om daar voor u de mooiste koi te selecteren. Door het zelf selecteren kunnen we de gezondheid van de potentiële koi beoordelen voordat we ze aankopen. Veelal is KKW erbij als kwekers hun mudponds oogsten om u zo de beste keus aan te kunnen bieden.

koi-tjaard-van-balen-2

koi-tjaard-van-balen-3Daarnaast worden wekelijks uit alle 41 verkoopbassins!!!! (JA u heeft bij ons echt de grootste keuze uit per stuk geselecteerde koi in de Benelux!) bij KKW preventief afstrijkjes van het slijm genomen en microscopisch onderzocht en geregistreerd.

KKW is een van de weinige “full time koi only” bedrijven in Nederland. Door ons fulltime uitsluitend met koi en hun verzorging bezig te houden, kunnen wij de maximale expertise in ons vakgebied behouden en verder uitbouwen.

KKW heeft voor zeer hoge kwaliteit koi een aparte opgroei afdeling. Hier kunnen we zeer hoge kwaliteit koi onder perfecte omstandigheden houden. Door voertechnieken, verzorging, filtertechniek en selectie van koi steeds verder te verbeteren zijn we in staat tosai (nog geen jaar oud) op te kweken tot 54,5 cm en nisai (nog geen 2 jaar oud) van 75 cm!!! Onze groeiafdeling stelt ons in staat om nieuwe voermerken uit te testen en nieuwe verzorgingstechnieken uit te testen doordat we beschikken over 3 identieke bakken. De kennis die we opdoen in onze groeiafdeling gebruiken we uiteraard om onze klanten optimaal te begeleiden in hun hobby. Uiteraard blijven we onze groeiafdeling verbeteren en door nauwkeurige registratie en analyse van data van voorgaande jaren zullen we deze groei resultaten in de toekomst ongetwijfeld nog verder verbeteren.

Reacties

  • Er zijn geen resultaten gevonden.
Messenger icon
Send us a message via your Messenger App