Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Himitsu Garden and Pond

+ Google Maps
St. Pieterstraat 15
Kerkrade,Limburg6463CPNederland
+31 (0)6 13 70 59 16 http://www.himitsu.nl/

Himitsu
“Himitsu” is het Japanse woord voor geheim. Dit is dan ook de naam van onze kohaku, die we kochten bij een kleine, “geheime”, kweker genaamd Maruboshi Koi Farm. De Maruboshi Koi Farm, geleid door de broers Hoshino, bevindt zich in de Japanse stad Nagaoka.

Garden & Pond
Himitsu Garden and Pond is een bedrijf, gespecialiseerd in de aanleg van koivijvers en Japanse tuinen. Wij bouwen uw droomvijver en Japanse tuin naar uw wensen. Ook in de kleine tuinen van moderne woningen zijn de mogelijkheden van een Japanse tuin immens. Wij toveren uw tuin om in een paradijs, waar u kunt bijkomen na een dag hard werken.

Japanreizen
Wij verzorgen twee maal per jaar een goed georganiseerde reis naar Japan, de
oorsprong van Japanse koi. Door onze jarenlange ervaring vinden wij die ene droomkoi waar u al altijd naar op zoek was. Onder onze begeleiding bezoekt u alle topkwekers in het Niigata gebied. Wilt u koi in Japan laten doorgroeien, zogenaamde Azukari, ook dit maken wij voor u mogelijk.

Is het voor u niet mogelijk om deze droomreis te maken, dan kunnen wij voor u op zoek gaan. Geef ons door wat u zoekt en wij vinden uw droomkoi. We hebben een selecte, maar kwalitatief zeer hoge, voorraad aan koi.

home4 home5 home6

Japanse Thee Huizen
In samenwerking met VRchitecture realiseren wij op maat gemaakte Japanse theehuizen. Een uniek ontwerp uitsluitend voor uw tuin ontworpen.

 

 

 

home8Zieke Koi
Zijn er problemen met uw koi? Neem contact met ons op en wij bezoeken u thuis. Zo hoeft u niet met uw koi te gaan sjouwen. Dit betekent minder stress voor uw koi en een betere beoordeling van de situatie.

Reacties

  • Er zijn geen resultaten gevonden.
Messenger icon
Send us a message via your Messenger App