Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

De Mayboom te Made

+ Google Maps
Kerkstraat 10
Made, Noord-Brabant 4921BB Nederland
0162 670 370 http://mayboom.nl/

Sociaal cultureel centrum De Mayboom ligt in Made,10 kilometer ten noorden van Breda.

Het ligt in het centrum van het dorp, bij de H. Bernarduskerk, en op de plaats van het voormalige St. Jozefklooster. De oude kapel van dit klooster is behouden gebleven. Hij is geheel gerestaureerd en aangepast voor het huidige gebruik.

Nu vormt de kapel een uniek onderdeel van het, acht zalen tellende sociaal centrum. De Mayboom werd in september 1993 in gebruik genomen.

In de Mayboom is een aantal organisaties permanent gehuisvest waaronder de openbare bibliotheek Made. Daarnaast maakt een 30-tal verenigingen gebruik van de accommodatie de naam van het centrum is een verbastering van de meiboom en de May. Een meiboom is het symbool voor vruchtbaarheid en de May betekent Made in het plaatselijke dialect.

Sociaal Cultureel Centrum De Mayboom is onderdeel van Sportfondsen-Drimmelen B.V. Een bruisend team ondersteunt uw evenement waar nodig.

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

juli 2017

Maandelijkse online Koi-idol verkiezing

juli 31 - augustus 30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 12:00am on day 31 of the month, repeating indefinitely

De Mayboom te Made, Kerkstraat 10
Made, Noord-Brabant 4921BB Nederland
+ Google Maps

Koi-Idol organiseert een maandelijks terugkerende online Koi show met gratis deelname voor hobbyisten Naast een maandwinnaar is er ook een jaarlijkse hoofdprijs; een reis naar Japan!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen