Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

UK Trek, R&R koi travel goes UK

september 23, 2017 - september 24, 2017

BREXIT OF NIET R & R KOI TRAVEL GOES UK, GAAT U MEE?

23 en 24 september is gereserveerd voor The All England Koi Show.

R & R Koi Travel gaat naar de All England Koi Show.
Zoals gebruikelijk sluit R & R Koi Travel het Koi seizoen af in Engeland tijdens The All England Koi. Om deze show weer optimaal te kunnen bezoeken vertrekken we op zaterdagmorgen lekker bijtijds richting de Kanaal Tunnel.

Tijdens de trip zullen we weer enkele koi gerelateerde tussenstops maken en slapen we in een traditioneel Engels Hotel. De Zondag staat dan volledig in het teken van deze hoge kwaliteit Koi Show.

Hey ho, hey ho of to the UK we go!

Zaterdagochtend 23 september verzamelen we om 9.00 uur op een strategische nader te bepalen plaats. Tijdens de reis brengen we zoals inmiddels gebruikelijk weer een bezoekje aan enkele nader te bepalen koidealers en/of koi-gerelateerde locaties. Vervolgens rijden we bijtijds door richting Calais en dan… zoeken we de tunnel op!

Als het schema het toelaat stoppen we ook nog even aan de verkeerde kant van de weg bij een nader te bepalen Koi dealer. Daarna trekken we richting het hotel. Overigens rijden we met maximaal drie 9-persoonsbusjes.

The All England Koi Show 2017

De zondag staat volledig in het teken van het show bezoek, vanzelfsprekend is de entree inbegrepen. We vertrekken rond 9.00 uur vanuit het hotel zodat we als de show 9.30 uur opent voor de deur staan. We vertrekken rond 16.00 uur vanaf het showterrein zodat we net als vorig jaren wat meer tijd hebben om gezellig bij “moeder lambiek” te eten.

Ja maar… wat kost dat dan die Koi Trek naar Engeland?

We zijn verheugd om jullie te kunnen mededelen dat we ondanks de wederom gestegen koers van de Engelse Pond de totale kosten inclusief vervoer, overtocht, hotel, ontbijt en showtoegang hebben kunnen handhaven op:

Op basis van 2 persoonskamer: € 217,50 p.p.
Op basis van 1 persoonskamer: € 275,00 p.p.
Aanbetaling om je plekje in de Koi Karavaan zeker te stellen

Om je deelname veilig te stellen verzoeken wij je € 50,00 over te maken naar:
Bankrekening nummer NL44 KNAB 0255 8258 46 t.n.v. R en R Koi Show o.v.v. Engeland.

Zodra wij voldoende inschrijvingen hebben zullen we met degenen die alleen reizen overleggen of zij eventueel een kamer willen delen en hiermee dus voordeliger uit kunnen zijn. We zijn momenteel nog met diverse hotels in onderhandeling, het wordt echter uiteraard makkelijker onderhandelen wanneer we bij benadering weten hoeveel kamers we nodig gaan hebben. De kamers zijn in elk geval voorzien van WiFi.

Mocht je vragen hebben stuur dan een mail naar inschrijving@koishow.eu

Gegevens

Begin:
september 23, 2017
Einde:
september 24, 2017
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
http://koishow.eu/2017/06/13/all-england-koi-show-2017/

Organisator

R&R Koi Travel

Locatie

Kent Event Center Showground
Detling Hill
Maidstone, Kent ME14 3JF Verenigd Koninkrijk
+ Google Maps
Telefoon:
01622630975
Website:
http://www.kentshowground.co.uk/
Help Center