Demo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koibeoordeling: Jureren Algemeen en Specifiek

januari 18, 2020 @ 10:00 - 17:00

€50

Koibeoordeling
Je ziet ze op het “middenterrein” lopen op iedere Koishow; “Men in Black”. Aandachtig turend in de showvaten. Wat doen ze nu precies? Wat maakt het dat ze jouw vissen kunnen beoordelen? Waar kijken ze naar? Hoe word je eigenlijk jurylid? Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe is zo’n show georganiseerd en welke titels zijn er te winnen? Een kijkje achter de schermen op het gebied van Koiwedstijden en jureren.
Tevens belangrijk is de vraag: Wat is een goede en wat een minder goede Koi? Op welke onderdelen wordt gejureerd? Welke punten zijn positief en welke negatief? Wat is bij welke variëteit of showklasse belangrijk en waarom? U leert de basisbeginselen op het gebied van het jureren van Koi. Deze cursus is ook nuttig om te volgen voor het aankopen van uw eigen Koi. U “moet” er immers jaren tegenaan kijken. Het is uiteindelijk de kunst om binnen uw budget de beste vis te selecteren!

Locatie: Veldhoven
Datum: 18 januari
Tijd: 10.00u-17.00u
Kosten: €50,- (inclusief verzorgde lunch)

Voor leden van de Nishikigoi Vereniging Nederland is er een exclusieve korting van maar liefst €10,- per lid per deelname van een cursus.

Jezelf verzekeren van een plekje op een cursusdag? Mail naar Marco@KoiQuestion.com

Gegevens

Datum:
januari 18, 2020
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://koitoday.nl/cursussen

Organisatoren

KoiToday.nl
KoiQuestion

Locatie

Blokhut Veldhoven
Nieuwe Kerkstraat 60
Veldhoven, Noord-Brabant 5507LS Nederland
+ Google Maps