Demo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Holland Koi Show

augustus 16, 2019 - augustus 18, 2019

€17,50

27e Holland Koi Show 2019

Elk jaar organiseert de Nishikigoi Vereniging Nederland de Holland Koi Show in Arcen. Dit is qua omvang en bezoekersaantallen de grootste show ter wereld! Op deze show worden de meest schitterende koi tentoongesteld. Koi die tot de top van Europa behoren. Deelnemers zijn koihobbyisten en handelaren. Niet alleen uit Nederland maar ook uit de rest van Europa. De N.V.N. heeft een jarenlange ervaring met het showen van Koi. Daarom geniet de Holland Koi Show 2019 het vertrouwen van tal van tophandelaren en tophobbyisten die gedurende deze dagen hun beste vissen aan ons toe vertrouwen.

De Holland Koi Show 2019 is uitgegroeid tot de belangrijkste expositie van Koi in Europa en ver daar buiten.

Behalve fantastisch gekleurde en indrukwekkend grote Koi op de Holland Koi Show 2019 is er nog veel meer te beleven. U kunt zich oriënteren op de meest geavanceerde technieken op vijvergebied. Alle producten die met de koihobby hebben te maken, zijn in de vele stands te koop. De aanwezige handelaren lichten u graag voor over de door hen tentoongestelde artikelen.

Behalve Koi kunt u ook andere vissen en waterbewoners bewonderen die, net als koi in allerlei kleuren en variaties worden gekweekt.

Dit alles vindt plaats in de schitterende omgeving van de Kasteeltuinen in Arcen die u tijdens de show zonder bijbetaling kunt bezoeken. U kunt daar mooie vijverpartijen bewonderen waaronder ook een koivijver. Er zijn prachtige (water)tuinen die zijn gemodelleerd naar verschillende wereldculturen. Beslist de moeite waard!

Nederland is in de Koi wereld een toonaangevend land. Niet alleen wegens de Holland Koi Show. Vele vernieuwingen in de hobby vinden hun oorsprong in ons land. Met recht zijn we daar als Nishikigoi Vereniging Nederland ontzettend trots op!

Meer weten over vorige edities van de Holland Koi Show? Klik!ni

Gegevens

Begin:
augustus 16, 2019
Einde:
augustus 18, 2019
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.hollandkoishow.nl/holland-koi-show

Organisator

Nishikigoi Vereniging Nederland

Locatie

Kasteeltuinen Arcen, Lingsforterweg 26, 5944 BE Arcen, Netherlands