Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cursus: Specifieke Koiparasieten en behandelplan

november 24, 2018 @ 10:00 - 17:00

Nishikigoi Vereniging Nederland faciliteert deze cursus die wordt verzorgd door KoiToday.nl en KoiQuestion. Inschrijven gaat via de N.V.N. website (klik op tickets of http://www.nvn-koi.nl/cursussen).

Kosten leden N.V.N. 50 euro. Niet leden betalen 55 euro voor een geheel verzorgde cursusdag. Voor meer informatie zie: http://koitoday.nl/cursussen

Specifieke Koiparasieten
Ken je vijand. Het herkennen van de specifieke koiparasieten is best lastig. We besteden hier een groot deel van de ochtend aan. Hierin worden namelijk veel fouten gemaakt, waardoor door foute diagnoses, verkeerde behandelingen worden ingezet die de neerwaartse spiraal waarin uw vijver zich bevindt, alleen maar versterken. Door middel van veel (bewegend) beeldmateriaal en het duiden van de specifieke verschillen en gedragingen van parasieten zult u die fout niet (snel) meer maken.

Behandelplan
Na een juiste diagnose volgt een behandelplan. Een onderschat onderdeel met vaak desastreuse gevolgen voor de vijver. De gemiddelde beschrijving op de verpakking van bestrijdingsmiddelen is volstrekt onvoldoende om een goed behandelplan te maken. Welke groepen van medicatie zijn er? Wat zijn de gevaren? Hoe en waar pas ik ze toe? Na deze middag hebt u daar een veel beter beeld bij.

Gegevens

Datum:
november 24, 2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
http://www.nvn-koi.nl/content/index.php?catid=4030&opencatid=4000&catgroup=4000

Locatie

Blokhut Veldhoven
Nieuwe Kerkstraat 60
Veldhoven, Noord-Brabant Nederland
Help Center