Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cursus: Microscopie Praktijk

oktober 6, 2018 @ 10:00 - 17:00

Nishikigoi Vereniging Nederland faciliteert deze cursus die wordt verzorgd door KoiToday.nl en KoiQuestion. Inschrijven gaat via de N.V.N. website (klik op tickets of http://www.nvn-koi.nl/cursussen).

Kosten leden N.V.N. 50 euro. Niet leden betalen 55 euro voor een geheel verzorgde cursusdag. Voor meer informatie zie: http://koitoday.nl/cursussen

Microscopie
Parasieten, zo klein dat je ze met het blote oog niet kunt zien, kunnen je koi teisteren. Wel zijn deze vijanden zichtbaar te maken met behulp van een microscoop. Dit is een stukje gereedschap waarmee je moet leren werken. Hier ligt de nadruk dan ook op tijdens deze cursus. Je kunt aan deze praktijkcursus deelnemen met of zonder eigen microscoop. In de ochtend starten we even met theorie. Nog voor de middag oefenen we met de microscoop scherpstellen. Na de middag een kort stukje theorie over het vangen van een koi. Daarna alles in de praktijk brengen door een zelfgenomen afstrijkje van een huidmonster te beoordelen onder de microscoop. Hiervoor zijn vissen beschikbaar.

Gegevens

Datum:
oktober 6, 2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
http://www.nvn-koi.nl/content/index.php?catid=4030&opencatid=4000&catgroup=4000

Locatie

Blokhut Veldhoven
Nieuwe Kerkstraat 60
Veldhoven, Noord-Brabant Nederland
Help Center