Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Belgian ZNA Koi Show 2018

juni 23, 2018 - juni 24, 2018

De BKS Koi Show 2017 was van zeer hoge kwaliteit

De ZNA Belgian Koi Show, tuin- en vijverdagen is een initiatief van Belgian Koi Society, een organisatie van en voor Koi- en vijverliefhebbers. De editie van 2017 geldt als een van de kwalitatief allerbeste Koi Shows van het afgelopen decennium. Dat beloofd veel goeds voor 2018!

De mooiste exemplaren van België, Nederland en Frankrijk zijn op de show te zien

Deze beurs huist in Kapermolenpark Hasselt waarbij de mooiste Koi getoond worden en met verschillende prijzen huiswaarts keren. De winnaars worden bepaald door een internationale jury, na een beoordeling van hun schoonheid in allerlei aspecten, zoals huidkwaliteit, lichaamsbouw en kleurpatronen.

Bekijk ook: VIDEO: Major Awards ZNA Belgian Koi Show 2017

De Belgische Koi Show staat tevens al jarenlang bekend voor de enorm hoge kwaliteit van de tentoongestelde Koi. De mooiste exemplaren van België, Nederland en Frankrijk zijn op de show te zien.

Untitled

Naast het wedstrijdelement gaat het in de Koi show ook om het bijeenbrengen van de Koiliefhebber en hobbyisten van allerlei allooi. Het is een plek om elkaar te ontmoeten in gemeenschappelijke interesses, en een plek om veel kennis en informatie op te doen, omtrent het vijver- en tuingebeuren. Dit door de aanwezigheid van standhouders die bakken kennis, expertise en materiaal meebrengen, klaar om los te laten op het grote publiek, gaande van filtermateriaal, testkits, Koivoer, enzoverder. Breng daarbij de mogelijkheid om bonsai, planten en kunst voor in de tuin te kopen, en er is alles voorhanden om een perfect draaiende vijver te creëren, die er nog erg mooi uitziet ook!

Belgian ZNA Koi Show 2017

Niet te vergeten dat dit hele gebeuren zich afspeelt in een Aziatische sfeer, door het feit dat de show vlak naast de Japanse Tuin van Hasselt gelegen is, en dit is de grootste Japanse Tuin in heel Europa.

Bekijk ook: De beste van België – alle major awards op een rijtje

De best in sizes van de BKS ZNA Koi Show 2017

Gegevens

Begin:
juni 23, 2018
Einde:
juni 24, 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
http://show.belgiankoisociety.eu/nl

Organisator

Belgian Koi Society

Locatie

Japanse Tuin Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 23
Hasselt, Limburg 3500 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 11 23 52 00
Help Center