Demo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Belgian Koi Show

juni 22, 2019 - juni 23, 2019

€10

De ZNA Belgian Koi Show, tuin- en vijverdagen is een initiatief van Belgian Koi Society vzw, een organisatie van en voor Koi- en vijverliefhebbers.

Deze beurs gaat door in Kapermolenpark Hasselt waarbij de mooiste Koi getoond worden en met verschillende prijzen huiswaarts keren. De winnaars worden bepaald door een internationale jury, na een beoordeling van hun schoonheid in allerlei aspecten, zoals huidkwaliteit, lichaamsbouw en kleurpatronen. De Belgische Koi Show staat tevens al jarenlang bekend voor de enorm hoge kwaliteit van de tentoongestelde Koi. De mooiste exemplaren van België, Nederland en Frankrijk zijn op de show te zien.

Naast het wedstrijdelement gaat het in de Koishow ook om het bijeenbrengen van de Koiliefhebber en hobbyisten van allerlei allooi. Het is een plek om elkaar te ontmoeten in gemeenschappelijke interesses, en een plek om veel kennis en informatie op te doen, omtrent het vijver- en tuingebeuren. Dit door de aanwezigheid van standhouders die bakken kennis, expertise en materiaal meebrengen, klaar om los te laten op het grote publiek, gaande van filtermateriaal, testkits, Koivoer, enzoverder. Breng daarbij de mogelijkheid om bonsai, planten en kunst voor in de tuin te kopen, en er is alles voorhanden om een perfect draaiende vijver te creëren, die er nog erg mooi uitziet ook!

Niet te vergeten dat dit hele gebeuren zich afspeelt in een Aziatische sfeer, door het feit dat de show vlak naast de Japanse Tuin van Hasselt gelegen is, en dit is de grootste Japanse Tuin in heel Europa.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op de volgende Belgian Koi Show, op 22 en 23 juni 2019. Tot dan!

Wil je weten hoe de vorige edities verliepen? Klik!

Door werkzaamheden aan Kapermolenpark verhuist de Belgian ZNA Koi Show dit jaar naar de overkant van de Koning Boudewijnlaan.
Slechts vijftig meter van het park.  In overleg met de stad Hasselt hebben we gekozen voor de Oude Brandweerkazerne.  Deze locatie heeft volledig verharde vloer. En ook twee grote hallen waar we gebruik van kunnen maken.

Gegevens

Begin:
juni 22, 2019
Einde:
juni 23, 2019
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
http://www.belgiankoisociety.eu/

Organisator

Belgian Koi Society

Locatie

Japanse Tuin, Koning Boudewijnlaan, 3500 Hasselt, Belgium