Water

Ziekteveroorzaker nummer één is met stip een slechte waterkwaliteit of watersamenstelling. In onderstaande modules leert u wat deze begrippen inhouden, welke parameters daarbij van belang zijn, hoe die parameters onderling samenhangen en hoe u ze onder controle kunt houden. Dit alles in begrijpelijke taal, hoewel vrij diep op de materie wordt ingegaan.

Prijzen, Locatie en Inschrijven

Module W1A: Waterkwaliteit

 

Koihouden is water houden. Als je water goed is, is je koi ook goed. Uitspraken met een grote kern van waarheid. Welke parameters bepalen nu die waterkwaliteit? Hoe zorg ik dat die parameters in de veilige zone blijven? Wat betekenen ze eigenlijk? Door de betekenis en samenhang te zien beleeft u een “eureka” moment en hebt u het veel sneller door als zaken mis dreigen te gaan.

Gewenste vooropleiding: geen
Doorlooptijd: halve cursusdag
Wil je weten wanneer deze cursus waar plaatsvindt? Bekijk onze EVENTSKALENDER.

Module W1B: Watersamenstelling

Waaruit bestaat water? Welke stoffen zijn hierin opgelost? Welke parameters hangen hiermee samen? Welke behoefte heeft mijn koi? Hoe, wanneer en hoe vaak moet ik die meten? Hoe zorg ik dat de watersamenstelling op deze behoefte is afgestemd? Waar zitten de valkuilen? Hoe kan ik die voorkomen? Op al deze vragen krijgt u het antwoord in deze module.

Gewenste vooropleiding: geen
Doorlooptijd: halve cursusdag
Wil je weten wanneer deze cursus waar plaatsvindt? Bekijk onze EVENTSKALENDER.

 

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App