Demo

Hobbyisten bereiken waar het er toe doet!

official sponsor of KoiQuestion badgeZoals iedereen wel weet is KoiQuestion de nummer 1 nieuwssite, kennisportaal en inspiratiebron over het houden van Koi en alle facetten die bij deze hobby horen. Het is dan logisch voor dealers, merken en producten in deze branche jezelf onder de aandacht te brengen!

Met inmiddels 2808 artikelen in het leerzame archief kent KoiQuestion een prominente notering voor honderden Koi-gerelateerde zoektermen in Google en andere zoekmachines. Ook de meer dan 79.000 likes op Facebook, meer dan 1730 nieuwsbrief lezers en talloze volgers en abonnees op Twitter, Youtube en Pinterest.

‘Het NU.nl van de Koi Wereld’ Dagblad van het Noorden

Als je serieus bent over je Koi-gerelateerde business, dan is ons onafhankelijk initiatief in de branche de plek om te adverteren. Zo genereer je meer zichtbaarheid, geniet je van de 14 voordelen als sponsor van KoiQuestion en ondersteun je de hobby positief. Een win-win situatie. Dit kan heel laagdrempelig vanaf een klein bedrag.

Benieuwd naar de prijzen en voordelen van een vooruitstrevende samenwerking? Vul dan het onderstaand formulier in. Ik stuur je meteen een overzicht en video met de mogelijkheden, voordelen en prijzen.

p.s. Gebruik geen rollen gebaseerde mail adressen als info@, contact@ of support@. Dit om SPAM-klachten te voorkomen.

Motiverende groet,

10156044_800042296691661_1849183826_n

Tiebo Jacobs