Nieuws van de vakhandel:  Nederkoi

Alhoewel je bij ons het hele jaar door vormbomen kunt kopen omdat we er veel in pot hebben staan, zijn het voor en najaar – nu dus – bij uitstek geschikt om een vormboom aan te planten. Dat is het beste voor de boom.

Vormbomen planten

De herfst is zelfs uitmuntend geschikt om bijvoorbeeld planten te snoeien of om vormbomen te planten.  Het sap in de vormbomen stroomt dan minder en wordt in de winter echt stilgelegd. Hierdoor groeit een vormboom niet in de winter. Ook zit er dan geen blad aan de boom waarmee ze licht en water omzetten in groei. Daarom kunnen vormbomen in deze tijd uit de volle grond worden gehaald en worden verplant. Volgend jaar kun je er dan mooi van genieten.

De herfst is ideaal geschikt om vormbomen te planten

Wij hebben altijd een bijzonder ruim assortiment op voorraad. We nodigen je dan ook van harte uit om al die bomensoorten bij ons eens te komen bekijken. Ook adviseren we je graag over welke vormboom geschikt is bij jullie in de tuin of bij de (koi)vijver. We kunnen ook de complete aanleg van een tuin met diverse vormbomen verzorgen.

Wij adviseren en leggen tevens tuinen volledig aan inclusief vormbomen.

Misimar Special

Het is weer de tijd van het jaar voor Misimar Special. Dat  is een zinkend voer voor de gezondheid van de vis. Het is zo speciaal omdat wij het voer tijdens het productieproces door een vitaliser laten gaan. Het is gemaakt van plantaardige producten-zaden en kruiden en het verbetert de slijmhuid van de vis. Het is te voeren tot 3 graden water temperatuur. Ideaal dus voor het najaar wanneer het kouder wordt. Misimar is te verkrijgen bij de volgende verdeelpunten:

Koi select Beek en Donk
Koi store Kaatsheuvel
Spieringsvis in Oss
En Nederkoi in leunen

Webwinkel Nederkoi

In onze webwinkel vind je ook alle Misimar en Aqua Master producten. Gewoon online shoppen vanuit je luie stoel aan de vijver en zonder mondkapje.

Zo zie je dat Nederkoi voor ieder seizoen wel iets te bieden heeft voor je tuin- en vijveraspiraties. We werken als familiebedrijf met passie en laten ons leiden door de vele jaren aan kennis en ervaring. Dat maakt het verschil voor uw tuin en het genot dat u er van ervaart. Gewoon eens langskomen is het beste advies. Er is altijd een groot assortiment.

Comments are closed.