Nieuws van de vakhandel

Nederkoi.nl, sedert jaar en dag bekend van de prachtige tuinen die zij aanleggen,  heeft nu een webwinkel toegevoegd aan hun website. In deze webwinkel vind je de producten van Misimar en Aqua Master terug. Dit zijn twee voerlijnen waar mede-eigenaar Chris Hermans volledig achter staat. Over het verschil tussen de twee voeren zegt de koidealer en tuinen aanlegger het volgende:

In de webwinkel van Nederkoi.nl staan Misimar en Aqua Master gebroederlijk naast elkaar in de schappen.

“Misimar is echt een voer om de gezondheid van de vissen te ondersteunen en gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het is zinkend voer, licht verteerbaar en zorgt voor een goede darmflora. We raden het aan om Misimar te mengen of bijvoorbeeld in de ochtend alleen te voeren. Hierdoor zullen je Koi de hele dag een betere spijsvertering genieten”, aldus Hermans junior.

Misimar ligt behalve bij hen zelf in de schappen en nu dus ook online, ook op de plank bij Koi Select, Spierings en Brabants Koi Paradijs.

De webwinkel zal in de toekomst worden uitgebreid mer meerdere producten.

Aqua Master is meer een volledige voerlijn met een wheatgerm, een color en een grower waar de hobbyist het hele jaar door mee uit de voeten kan. Nederkoi prijst de prijs-kwaliteitverhouding van deze Aqua Master voerlijn. In de toekomst wordt de webwinkel uitgebreid met meer artikelen die passen bij de visie van Nederkoi.nl. Neem gerust een kijkje in de webwinkel.

 

In de webwinkel vind je naast een herkenbare wijze om online af te rekenen ook veel extra informatie per product.

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Comments are closed.