Vijverbouw met sandwichpanelen en gegalvaniseerd staal

De show in Oldenzaal is afgelast, maar gelukkig hebben wij de beelden nog! In onderstaand interview kun je Pascal Goossens volgen die Arjan Bremer van ABKoi Marum uithoort over de manier waarop zij de vijverbouw doen. Aan de hand van een demo model neemt Arjan Pascal mee langs de voordelen van het bouwen met Sandwichpanelen op een professionele wijze.

Een vijver van 10 bij 3 a 4 kunnen we op deze manier in één dag plaatsen

Er wordt gewerkt met gegalvaniseerd staal en 10cm dikke sandwichpanelen. “De constructie wordt elders gelast en afgebouwd op de locatie zelf. Deze vorm van vijverbouw is duurzaam, isoleert meteen en scheelt veel manuren en dus kosten”, zo vertelt de dealer uit Marum onder andere.

Wie geïnteresseerd is kan meer informatie vinden op www.abkoimarum.nl of contact opnemen middels info@abkoimarum.nl

 

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.