Nieuws van de vakhandel

De automatische FishFeeder van AquaForte is uniek in zijn soort qua ontwerp en betrouwbaarheid. Uniek is dat de voerautomaat op zonne-energie werkt. Andere stroomvoorziening opties zijn penlight (AA) batterijen of een oplaadbare accu (let op; deze worden niet standaard meegeleverd).

Nu beschikbaar! Vraag er naar bij uw dealer!

De voerautomaat is zeer geschikt voor natte weersomstandigheden en eventueel eenvoudig te monteren voor vaste opstelling. Om het voer extra droog te houden beschikt de deksel over een speciaal compartiment voor zakjes silica gel/vochtvreters.

Technische specificaties:

  • 1 tot 6 voertijden per dag.
  • Instelbare voerhoeveelheid van 5 g tot 3 kg per dag.
  •  0 – 9 dagen intervalopties.
  • Geen geheugenverlies na stroomonderbreking.
  • 8 liter voercapaciteit (uit te breiden tot 15 liter).

Noot van de Redactie: Mocht je brandende vragen hebben over dit nieuwe product, leg deze dan bij ons neer. Wij zullen deze dan trachten te bundelen en behandelen in een interview met Aqua Forte.

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Comments are closed.