Nieuws van de vakhandel: Koi Kichi World

Over een paar maanden is het weer voorjaar. Dus de hoogste tijd voor Koi Kichi World om nu de nieuwe tosai collectie uit te zoeken in Japan! En we komen meteen met een klapper binnen! Bij Ueno (winnaar ZNA 2019 Grand Champion met een fenomenale 99 cm showa) mocht KKW naast uit zijn goede kwaliteit dit keer ook uit een hele vijver met tategoi selecten!!!! De beste van deze tategoi zouden het misschien wel eens heel ver kunnen gaan schoppen in een jaar of 7 op de koishow voor de grote prijzen als ze goed ontwikkelen!

We mochten uit een hele vijver met tategoi selecten!

Ueno Showa Grow-out

Om meer mensen kennis te laten maken met de kwaliteit van Ueno houden we een leuke leerzame Grow out met de mooie zeer betaalbare grote maat Ueno Showa! Ueno showa zijn vaak foeilelijk als tosai… Maar als 2 jarige koi beginnen ze steeds mooier te worden. Bij deze Grow out zijn hele leuke prijzen te winnen. zie hiervoor onze website!

Okawa Shiro Utsuri

Na het geweld van Ueno konden Ueno’s vrienden de Okawa broers niet achterblijven. Hier mochten we ook uit de tosai tategoi shiro utsuri selecteren… Natuurlijk selecteerden we bij Okawa nog veel meer moois! Kijk maar even op de site!

Matsue Kohaku

Ook de kohaku koning Matsue is bezocht… Hier selecteerden we natuurlijk weer zeer mooie kohaku in diverse prijsklasse waaronder ook weer VHQ. Vorig jaar ontwikkelde deze hoge kwaliteit erg goed en zaten er een hoop vrouwtjes tussen! Dit jaar heeft hij ook enkele ginrin kohaku!

Wat we allemaal nog meer voor moois gaan selecteren leest u op onze website en op onze Facebookpagina!

Koi Kichi World japanreis voorjaar 2020

Koi Kichi World japanreis voorjaar 2020

Koi Kichi World japanreis voorjaar 2020

Koi Kichi World japanreis voorjaar 2020

Comments are closed.