Interview Bennie Wiegman van Kietakoi in Veendam

In Veendam wordt vandaag een cursus microscopie georganiseerd door Kietakoi. Speciaal voor al die mensen daar geen hout van snappen, hebben we toch een boodschap van zaakvoerder Bennie. We spraken hem afgelopen zomer, in een stand op de Koi Show in Oldenzaal, zonder Koi, maar wel met heel veel teak hout uit Indonesië. Het bleek een ingang naar een eerlijk gesprek over zijn visie op de markt.

Ik wil niet de zoveelste zijn die hetzelfde luchtpompje verkoopt

Maar het hout zorgt letterlijk – in het geval van de boeddha – en figuurlijk voor een fris gezicht tussen de collegae dealers die zich er ook als standhouder tonen. Bennie vertelt – zoals altijd openhartig – over hoe hij tegen de Koi business aankijkt, op welk vlak hij redelijk creatief is en wat zijn stiekeme droom nog is.

Voor meer informatie kijk je op www.kietakoi.nl

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.