Nieuws van de vakhandel: Koi Kichi World

Zaterdag 16 November is het eindelijk zover! Dan komen de nieuwe koi in de verkoop die ik afgelopen Japanreis heb geselecteerd! Het bleek een waanzinnig goed Kohaku, Karashigoi en Mukashi ogon jaar!

Wat dacht u van zeer mooie grote jumbo nisai Kohaku, Sanke en Showa van de Momotaro Auction sommige zijn meer dan 67 cm lang! Als dat geen jumbo’s worden! Maar ook sansai Showa met geweldig beni die zo de koishow op kan en echt een WOUW factor heeft!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Sakai Fish Farm slaagden we voor bijna ieders beurs. Zeer mooie sanke vanaf 695,- maar ook extreem hoge kwaliteit kohaku en sanke van de veiling met een waanzinnige huidkwaliteit waaronder sanke met Ferrari Lak rood beni! Met een bizarre glans van de huid die de meest verwende Koi Kichi zeker blij zal maken!

En bij Sakai FF slaagden we ook voor de hit van afgelopen jaar.. Mukashi Ogon. Mukashi ogon worden echt extreem tam en gedragen zich als schoothondjes! Super leuk! Bijkomend voordeel is dat ze vaak heel groot worden! Sommige Mukashi die vorig jaar zijn aangekocht waren een half jaar later al van 60 naar 75 cm gegroeid! We hebben mooie vrouwelijke Mukashi van ongeveer 60 cm vanaf € 999,- maar ook hoge en extreem hoge kwaliteit! De mukashi van SFF zijn met een Kin Kabuto gekweekt en daardoor vaak wat lichter dan die van Takigawa en Matsue.. Weer eens iets anders!

Bij Takigawa selecteerden we naast extreem goede karashigoi ook mooie betaalbare kohaku, sanke en bekko met mooie patronen. Bij de Shiro Utsuri Specialist Omosako mooie jumbo nisai in verschillende prijsklasse met goede groei potentie!

Ben je kohaku fanaat? Ik ook! en dan ga je zeker blij worden van Matsue! Ik weet haast zeker dat je Matsue kohaku namelijk geweldig gaat vinden! We hebben zelfs zeeg hoge kwaliteit mannelijke kohaku aangekocht met een body waar menig vrouwelijke kohaku stik jaloers op is! BIZAR BREED Maar ook zijn Ginrin kohaku zijn zeer mooi en goed. Uiteraard hebben we voor de Koi Kichi die liever op vrouwen valt ook vrouwelijke kohaku! En voor wie een potentiële Major award winnaar wil halen in een jaar of 4-5.. hebben we ook extreem hoge kwaliteit Matsue kohaku geselecteerd met een zeer goede groei potentie, zeer goede glans van de huid en zeer goede patronen voor de toekomst!

Tot zaterdag 16 November!

Kijk voor een voorproefje van de nieuwe koi op deze link: https://koikichiworld.nl/product-categorie/koi/nieuwe-koi-najaar2019-koi/

Koi Kichi World
Staalstraat 4 & 4a
2984AJ Ridderkerk
0180 424867
info@Koikichiworld.nl
Web: www.koikichiworld.nl
https://www.facebook.com/KoiKichiWorld/

Openingstijden: Van oktober T/M 19 March

Maandag gesloten
Dinsdag 18:00-21:00
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag 12:00-21:00
Zaterdag 9:00-17:00

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App
EnglishNederlands