Perry pakt volledig podium

Op bezoek bij Perry, maandwinnaar Koi-idol verkiezing september 2019. Er mag gezegd worden één bijzonder bezoek. Een Unicum! Voor zover wij na kunnen gaan is het nog niet eerder voorgekomen dat we naast de winnaar ook gelijktijdig de 2e en 3e plaats bezochten op een en hetzelfde adres.

3 jaar op rij finaleplaats Koi-idol

winnaar_koi-idol_september_2019De afspraak voor het bezoek hadden we staan op zaterdag 12 oktober. De rit er naartoe was ons min of meer al bekend. Aan Perry hoefden we ons dan ook niet echt meer voor te stellen, hij is namelijk al geruime tijd een trouw deelnemer aan de Koi-idol verkiezing. En heeft de voorgaande jaren met succes al wat prijzen binnengehaald. Waaronder in mei 2017 met Subaru en juli 2018 met Guchi. Beide Sankes waren destijds direct geplaats in de finale van het betreffende jaar.

2e_plaats_koi-idol_september_2019Nu met deze unieke uitslag 1e,   2e,  en 3e  heeft Perry met deze Okawa Kohaku ook 3 jaar op rij, wederom verdienstelijk een directe finaleplaats behaald. Onder het genot van een bakkie koffie en een stukje appelkruimeltaart vertelde Perry verder dat hij deze Nisai kohaku eigenlijk min of meer bij toeval onder het oog kreeg. Tijdens een dealertocht met Koicave vrienden belanden zij bij Koi Kichi World in Ridderkerk na een tijdje daar te hebben rond gekeken verteld Perry Tjaard dat hij eigenlijk op zoek was naar een show kwaliteit Kohaku met een patroon en prijs wat Perry aansprak.

Perry kreeg de Kohaku min of meer op het oog

3e_plaats_koi-idol_september_2019Dat mag bij Tjaard geen probleem zijn. Tjaard wees Perry op een Kohaku uit de Sensuke bloedlijn X SFF, gekweekt door Okawa Koifarm ( Yuji en Yoneichi Tanaka) Tjaard had naar zeggen de Koi daar zelf geoogst uit hun mudpond afgelopen oktober. Naar tevredenheid en goed vertrouwen werd de Kohaku aangekocht door Perry, met die verstaande dat deze na inzet op de Holland Koi show augustus 2019 met Perry mee naar huis ging.

Tijdens de show werd ze eerste in haar size met 14 koi’s in competitie. Een tevreden resultaat en dan nu maandwinnaar van de Koi-idol verkiezing. De verwachtingen liggen nog hoog voor haar in de toekomst. Het was dan ook echt genieten van de collectie welke Perry had zwemmen tijdens de prijsuitreiking. Of beter gezegd prijzenuitreiking want voor de 1e plaats, naast de trofee en een directe finaleplaats en het JBLpakket, ontving Perry voor de 2e plaats de waardebon van Shinji en voor de 3e plaats het jaarabonnement op een Koimagazine naar keuze, Koi of Koiwijzer.

Prijsuitreiking Koi-idol sept 2019

Al bij al geen slechte verdienste voor het insturen van een paar goede foto’s van je Koi -idolen.
Sponsoren bedankt hiervoor! Wilt u zelf ook meespelen met de maandelijkse Koi-idol verkiezing?

Schrijf dan hierin voor gratis deelname https://koigate.com/nl/koi-idol-verkiezing/inschrijven

 

Comments are closed.