Patrick Beld blikt terug op de Euregio Koi Show 2019

Patrick Beld was zondag ook aanwezig in Arcen. We hebben met hem gesproken over de Euregio Koi-show. We kwamen tot de overeenkomt dat de Show in Oldenzaal toch echt een groot succes was. De show behoorde zeker tot één van de beste shows van dit seizoen. Patrick Oude Groeniger heeft het interview afgenomen. Bekijk hieronder de video                                      

Lees ook: Best in variety Euregio Koi Show 2019                                                                        

Volgend jaar is er weer een Euregio Koi Show en wel op zaterdag 6 June 2020. De show vind plaats op het bekende adres in Oldenzaal bij recreatiepark het Hulsbeek. 

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App
EnglishNederlands