Koi.Lab experimenteert met succes op Koi shows

Fabio Ciotti kwam voor de tweede keer vanuit Italië naar de Benelux. Niet voor de zon, die laat hij er achter, maar wel voor het eremetaal. Op respectievelijk de Belgian Koi Show en de Holland Koi Show bracht hij eigengekweekte Koi mee.

Patrick zette zijn beste Parmezaanse accent op

En niet zonder succes. Met exact dezelfde Showa won hij op beide shows een eerste prijs in size. Zijn twee showvats, met respectievelijk enkel Kohaku en Showa, zijn een lust voor het oog. Patrick zette zijn beste Parmezaanse accent op en vroeg de kweker wat hem zoal bezielt.

Fabio weet nog niet naar welke shows hij volgend jaar gaat, maar hij denkt aanwezig te zijn op Expo-Koi in Berlijn.

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Comments are closed.