Piet en Marc rijden graag het land af om winnaars te bezoeken

Zo reizen we dus maandelijks kris kras door Nederland en België om de winnaars van de Koi-idol verkiezing te bezoeken en om hun de prijzen te kunnen overhandigen. Dit keer mochten we op bezoek in het Friese plaatsje Gorredijk. Deze keer bij Roelof welke maandwinnaar was geworden in de maand juli met zijn Matsue Sanke.

winnaar_koi-idol_juli_2019_sanke_matsue

De Sanke van Matsue: Maandwinnaar juli 2019

Na zo’n 220 km rijden kwamen op de afgesproken tijd aan bij Roelof, waar we door het nog jonge gezin hartelijk werden ontvangen met koffie en een Friese specialiteit,  de Oranjekoek  ÉÉN niet te versmaden lekkernij.

Winnaar Koi-idol juli in de vijver 1

Winnaar Koi-idol juli in de vijver

Het weer liet het nog toe ”ruim 30 graden” om het bezoek grotendeels buiten bij de vijver af te leggen. In een eerste blik daar zag er alles keurig netjes uit en bleek dat het hier bij de half niervormige aangelegde vijver het goed vertoeven was.

Winnaar Koi-idol juli in de vijver

Er zwemt meer moois rond

Alles goed doordacht, goed bereikbaar voor onderhoud en onder de vloer van de overkapping weggewerkt. Geen verkeerde plek om zo in de avonduurtjes lekker ontspannend te zitten onder de overkapping met het uitzicht op je juweeltjes. Dachten wij zo!

Koi-idol lekker vertoeven in Friesland

Heerlijk toeven onder zon’n overkapping bij de vijver

Trommelfilter

Ook in de filterput is alles goed doordacht

Nadat we de aanwezigheid van de winnaar hadden vastgesteld en vastgelegd op de gevoelige plaat, konden we overgaan tot de prijsuitreiking.

Koi-idol Prijsuitreiking juli

De prijsuitreiking hoort erbij

Al pratende en doende vliegt dan de tijd. En werd het tijd om elkaar gedag te zeggen er stond namelijk ook nog een afspraak in Limburg gepland die dag. Wat vandaar uit ook nog zo’n 320 km rijden zou zijn.

Ach Koi-kilometers en tijd tellen niet, Dat is de hobby.

Series Navigatie<< Koi Idol maandwinnaar: Prijsje erbij voor M Sakura

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App