Big Sakura won al meerdere prijzen, nu Mature Champion

Het wordt lastig voor de dealer die zijn titel in Arcen verdedigde. Hij moet onderhand kiezen. Of hij vult de schappen in zijn winkel daadwerkelijk met producten of hij zet zijn prijzen erin, want die zijn er inmiddels in getale. Eentje komt er sowieso nog bij. Die van de Mature Champion. Niemand minder dan Big Sakura mag deze award bijplaatsen op het reeds gedecoreerde blazoen.

MC HKS 2019

Deze top Kohaku van – hoe kan het ook anders – Yamatoya, won eerder de Grand Champion titel op de Euregio Koi Show 2018 een prijs en jaar geleden op deze show was ze goed voor de Supreme titel. Deze award bestaat echter niet tijdens deze editie. De eerstvolgende is dan de Mature Champion. Dit is na de Grand Champion de beste vis in de sizes 7, 8 en hoger.

Het toeval (of gewoon wat je van ons mag verwachten) wil dat we Tjaard ook vorig jaar vroegen naar zijn persoonlijke mening en even als dit jaar was hij eigenlijk een andere mening aangedaan over de verdeling van zijn awards. De werkelijk massieve beul heeft een huiveringwekkende body, maar de witte huid liet de dag na inbreng in de steek, exact zoals dat vorig jaar ook het geval was. Desniettemin is de dealer onverminderd trots en respecteert het jury oordeel.

“Maandenlange voorbereiding heeft toch geleid tot een mooie uitkomst”.

Series Navigatie<< Kwartet aan bokalen voor bevlogen Beverwijker in Arcen

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App