Adult Champion en Best Mature (non) Gosanke ook voor Martin van der Stel!

Het is de show van Martin van der Stel, zondermeer. In het vorige artikel gingen we al eventjes in op zijn meest prestigieuze award. Namelijk de beste Non-Gosanke. Dat kun je eigenlijk vergelijken met de Grand Champion B. We verklapten ook al stiekem dat hij nog een major award heeft gewonnen, namelijk de Adult Champion. De beste Koi in de sizes 5 en 6. Op eerdere shows greep ze net naast de titel, nu komt de tweekleurige van Martin wel als winnaar uit de bus. Daarom willen we jullie haar niet onthouden: 

Adult Champion Holland Koi Show 2019

Adult Champion Martin vd Stel

Maar er is meer. Nog meer? Jazeker, we zijn nog maar op de helft. In totaal zijn er vier Major Awards die de hobbyist ten deel zijn gevallen. Welke nog meer? Wat te denken van de Mature Champion (non) Gosanke die op conto komt van een vis waarbij je denkt; ja ik snap dat ze voor dit soort vissen een dergelijke prijs in het leven hebben geroepen, namelijk kwalitatief hoogstaande vissen die normaliter buiten de geijkte prijzen vallen, daar ze niet op kunnen boksen tegen de Gosanke in deze sizes: 

Beste Mature (Non) Gosanke Holland Koi Show 2019

Best Mature (non) Gosanke Martin vd Stel

De laatste Major Award die mee mag naar Beverwijk is de Special Variety van dit jaar, die ook prijkt op het vrijwilligersshirt; een Yamabuki Ogon. Deze zullen we opnemen in het overzicht met alle Special Variety winnaars. Het is voor de hobbyist een overweldigend succes. “Hier doe je het voor”, zegt de hurkende hobbyist, zwijmelend kijkend naar zijn Koi, terwijl hij in gesprek is met Pascal van KoiQuestion die boven het vat hing om de foto’s schieten. Morgen zullen we de lange hobbyist proberen te tackelen voor een interview en alle specs en secrets van zijn Koi en het houden ervan eruit wringen. 

Welke vraag zou jij hem willen stellen?

Series Navigatie<< Martin van der Stel heeft de mooiste van het stelMature Champion naar Ridderkerk >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App