Martin wint prestigieuze Best Non GoSanke-award

Hobbyist Martin van de Stel uit Beverwijk heeft gewonnen. Na tal van jaren participatie aan Koishows heeft hij de belangrijkste prijs voor een non-Gosanke gewonnen. Een 85 centimeter lange Chagoi van de Marudo Koi Farm was goed genoeg om zich te laten kronen tot allermooiste, niet zijnde een Kohaku, Sanke of Showa. Een prijs die de goedlachse timmerman nóg enthousiaster maakt. “Nu heb ik zelfs een prijs gewonnen die Floor niet heeft, zo grapt de boomlange hobbyist in bijzijn van zijn dealer.” Hij heeft gelijk want het prijzensysteem is veranderd waardoor de titel niet meer Grand champion B heet. Hierover later meer.BN_2019_NVN

Het is niet de enige bokaal die Martin mee terug mag nemen naar de zwarte markt. Ook de Adult Champion valt hem te deel. Die zullen we in een apart artikel uitlichten met een foto. Mooi om te zien dat een hobbyist die zoveel ziel en zaligheid legt in zijn hobby om het beste uit zijn vissen te halen en een mooi resultaat neer wil zetten op de Koishow, ook daadwerkelijk zo succesvol kan worden. Vandaag is zeker zijn dag. Gefeliciteerd Martin. proost!

Photo Courtesy: NVN foto team

Series Navigatie<< Grand Champion HKS 2019: Yamatoya en Tjaard weer goed voor goudKwartet aan bokalen voor bevlogen Beverwijker in Arcen >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App