Wederom Grand Champion Holland Koi Show voor Tjaard van Balen

De Grand Champion Holland Koi Show 2019 is een sandan Kohaku uit de stallen van de Yamatoya Koi Farm. De Koi Farm die enige jaren geleden is opgeheven wegens het gebrek aan een opvolger, wint juist sedert dien grote prijzen in Europa. Onze felicitaties gaan naar Tjaard van Balen van Koi Kichi World in Ridderkerk. Wederom gaat hij met de belangrijkste beker aan de haal, net zoals vorig jaar. Deze Kohaku is met circa 87 cm de kleinste van de drie Kohaku die hij meebracht naar de Holland Koi Show 2019.

zeven jaar gelden was dit de kashira voor Kimiho Shiraishi

De Grand Champion sandan Kohaku is nu zeven jaar en werd door de kweker Kimiho Shiraishi aangemerkt als de kashira van dat kweekjaar. Fantastisch om te zien dat deze uitspraak zoveel jaren nadien wordt bevestigd met de Grand Champion titel op de Holland Koi SHow 2019. De bloedlijn van onderstaande sandan Kohaku is de Yamatoya Koharu 2 bloedlijn en won op de Euregio Koi Show, een andere Nederlandse Koi Show, dit jaar al een Mature Champion titel.

Grand Champion Holland Koi Show 2019 – Koi Kichi World

Grand Champion Holland Koi Show 2019 - Yamatoya Koi Farm - Koi Kichi World - Koharu 2 bloedlijn

Deze sandan Grand Champion Kohaku van de Holland Koi Show 2019 komt wederom uit de Yamatoya Koharu 2 bloedlijn van de Yamatoya Koi Farm.

Later meer nieuws en informatie over deze Grand Champion en alle andere kampioenen op de Holland Koi Show 2019.

Series Navigatie<< HKS’19: Here I comeMartin van der Stel heeft de mooiste van het stel >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App