Nieuws van de Vakhandel

Nederkoi organiseert dit jaar een Open Dag

Op 17 & 18 Augustus van 10:00 – 20:00 uur. Op deze dag kunt u meer dan 1000 Koi bewonderen in onze systemen. Bijna alle soorten en maten zijn op voorraad en natuurlijk te koop voor betaalbare prijzen. Ook kunt u allerlei diverse vijverproducten bij ons kopen zoals: Koivoer, pompen, uv, enz… enz….

Afbeelding 2 augustus 2019 08_28_20
Nederkoi heeft een nieuwe filter op de markt gebracht in samenwerking met Jürgen Scheen. Jurgen heeft de biofilm reactor ontworpen en gemaakt. Nederkoi is exclusief dealer voor dit unieke filter in Nederland. Deze filter breekt alle schadelijke stoffen af in de vijver op een natuurlijke basis. Deze filter met onze nieuwste voorfilter: Kousenfilter is te zien op onze open dag. Prijzen en meer informatie is op deze dag aan te vragen aan een van onze werknemers.

Afbeelding 2 augustus 2019 08_28_28

Misimar Koi Food is ook op onze open dag. tijdens deze open dag presenteert Misimar Koi Food het vernieuwde Misimar Special. Dit voer is ideaal voor de komende koudere maanden en heeft dankzij het vernieuwde recept, alles in huis. Het is goed voor de groei, kleur en de gezondheid van de vis. Misimar is hiermee de enige producent die alle facetten voor een topkoi te krijgen in één korrel heeft zitten. Tijdens deze open dag zijn alle producten van Misimar te koop in onze winkel.

Afbeelding 2 augustus 2019 08_28_34

Javie Verhoef is ook op onze open dag. Hij kan u alles vertellen over de Vitaliser. Wilt u hierover meer informatie dan kan u dit die dag vragen aan Javie.

Afbeelding 2 augustus 2019 08_28_41

Bonsai heeft Nederkoi ook in kleine en grote maten op voorraad. Voor ieder prijscategorie is er wel een Bonsai te vinden. Deze Bonsai worden door ons gekweekt en is daardoor prijstechnische zeer interessant voor u. Ook hebben we verschillende planten en groenbedekker op voorraad voor de aankleding van uw tuin.

Nederkoi_Logo voor jas

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App