Rob van der Hulst neemt prijs in ontvangst van de Koi Idol verkiezing

De titel van dit verslag zal bij sommige lezers de vraag oproepen, Bij wie!?! Anderen weten direct waar we dit keer zijn geweest en wie het is. M Sakura behoort namelijk tot de Nishikigoi collectie van Rob van der Hulst. Welke als persoon ook al enige tijd geen onbekende meer is binnen de Nederlandse Koi Kichi wereld. Titels als Grand-, Mature-, en Jumbo Champion staan dan ook al meerdere keren op zijn naam.

Winnaar_Koi-idol_juni_2019_M_Sakura

M Sakura bracht Rob al meerdere prijzen op

Zo ook nu in juni j.l. waarbij zijn Kohaku genaamd M Sakura  door de jury werd verkozen als winnaar van de Koi-idol verkiezing, één van de voorrondes van 2019. Ook in 2018 had Rob al eens meegespeeld met de Koi-Idol verkiezing.

Artikel Koi-idol Koi-Wijzer

Vorig jaar stond het bezoek nog in het blad van KOI2000

Destijds behaalde hij in september met een Sanke de winst en daarbij als maandwinnaar een directe finaleplaats. In een gezamenlijk bezoek met Henny van Groezen van Koi2000 is in de uitgave van editie Koiwijzer 4-2018 daarvan een uitgebreid verslag gepubliceerd.  Uiteindelijk werd Rob met zijn Sanke tijdens de Koi-Idol finale 2018 ook nog 2e.

Koi-idol 2e plaats finale 2018

Koi-idol 2e plaats finale 2018

Zoals ik al vaker heb aangekaart is het showelement de kern van de hobby en zijn er gelukkig nog hobbyisten en dealers die op de diverse Koishows in den landen de competitie met elkaar aan willen/durven gaan voor de beste Nishikigoi van dat moment. Er mag gesteld worden dat Rob tot deze groep behoort en vaak heel verdienstelijk speelt voor de grote prijzen.

Vijver juni 2019

Graag doe ik bij deze een oproep aan u om ook eens deel te nemen aan een verkiezing, Koi-idol of op een der shows van de verenigingen. Gezamenlijk kunnen we dan gesteund door uw deelname de kern van de hobby behouden.

Winnaar Koi-idol juni 2019 M Sakura in vijver

Winnaar Koi-idol juni 2019 M Sakura in vijver

Onder de deelnemers Koi-idol augustus 2019 worden naast de maandprijzen als extra door de Koi-vereniging NVN 10 toegangskaarten verloot voor hun show in Arcen.
U kunt hier inschrijven.
https://koigate.com/nl/koi-idol-verkiezing/inschrijven

Prijsuitreiking Koi-idol juni 2019

Proficiat en we zien je weer in de finale, Rob!

 

HKS_2019 Flyer

Eerst volgende Koishow in augustus, zeker een aanrader!

Series Navigatie<< Koi Idol: Maandwinnaar speelt met water!Voor Koi Idol is geen kilometer te ver…. >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App