The best from the big five

Geflankeerd door een rode Benigoi en twee anderen zwemt gestaag een reus. Deze Chagoi is bruin van kleur zoals het hoort en echt een massieve dame. Meer dan terecht een Jumbo Champion B. Hilde en Michel Raedemaekers mogen deze award naast die van de Grand Champion in de kast zetten.

JC B BKS 2019 

Big Five
Wanneer de organisatie ons van uitleg voorziet wordt ook duidelijk dat er nieuwe regelgeving bestaat om deze award toe te kennen. In plaats van deze prijs weg te geven aan de langste Koi in centimeters, wordt nu een selectie gemaakt van de grootste vijf. Uit deze knoeperds wordt dan de kwalitatief beste Koi verkozen tot Jumbo Champion. Op deze manier zorg je ervoor dat het weer een prestigieuze award wordt.

Series Navigatie<< Grand Champion B naar Oost-SouburgMajor Awards Holland Koi Show 2019 >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.