Win een meer dan knappe rode ronde stip van formaat met certificaat

Twijfelde je nog of je de stand-off tussen Filip Poppe en Rob van der Hulst live wilt gaan meemaken in Hasselt. Twijfel je nog ondanks dat Japanse kwekers als Omosako, Sakai en Beppu er ook hun opwachting zullen maken en je de kans hebt hen te ontmoeten? Twijfel je nog? Na dit bericht niet meer…

Twijfel je nog?! Na dit bericht niet meer…

Wel nu; Filip Saerens doet er nog een schepje bovenop. Iedere betalende bezoeker maakt namelijk alleen door diens bezoek aan de show kans op een Tancho Kohaku van Kentaro Sakai. Een meer dan knappe rode ronde stip van formaat en met certificaat zal middels verloningssysteem worden weggegeven. De dealer kondigt het zelf aan in onderstaande video. Twijfel je nog? Kom morgen en overmorgen naar de Belgian ZNA Koi Show 2019 in Hasselt. Alle informatie over deze show vind je op onze eventpagina van deze wedstrijd.

filips koi en vijvershop uitnodiging bezoek 4 Japanse kwekers +4 te winnen koi

تم النشر بواسطة ‏‎Filip Koi En Vijvershop‎‏ في الأربعاء، ١٢ يونيو ٢٠١٩

Series Navigatie<< Belgian Koi Show op nieuw terrein klaar voor visHilde en Michel maken comeback onder goedkeurend oog Kentaro Sakai >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App