Dit artikel is deel 1 van 5 in de serie Belgian ZNA Koi Show 2019

Sakai, Beppu, Ogata, Maruchiku

Sakai, in meer dan de helft van onze Grand Champion artikelen komt zijn naam voor als geestelijk vader van de winnaars; nu komt hij naar België; Kentaro Sakai. En alsof dat niet uniek genoeg is zullen ook Beppu, Ogata en Maruchiki de reis wagen en jij kunt ze ontmoeten;

Ontmoet ze tijdens een meet & greet in de stand van Filip’s Koi Shop

Na een vruchtbaar bezoek aan de meest prestigieuze kwekerijen van Japan in november 2018, gingen deze 4 absolute top-kwekers maar graag in op de uitnodiging van Filip’s Koi & vijvershop om samen een aantal dagen in België door te brengen.

2016-09_Watergala_SC_uitgelichteafb

Supreme Champion Watergala 2016. Gewonnen door Filips Koi Shop; gekweekt door Kentaro Sakai

  • Kentaro SAKAI (SAKAI FISH FARM)

  • Takaharu Inoue ( BEPPU FISH FARM )

  • Manabu en Hirome OGATA (Ogata Koi FARM)

  • Eiji Konishi ( MARUCHIKU KOI FARM )

Uiteraard staat er daarbij een bezoek aan de Koishow in Hasselt op het programma. Op zaterdag & zondag zullen deze monumenten uit de Koiwereld op de stand van Filip’s Koi & vijvershop aanwezig zijn voor een exclusieve meet & greet. Daarna zullen zij de belangrijkste prijzen uitreiken op de slotactiviteit.

Een dagje Beppu...

Vissen van de Beppu Koi Farm

Als rechtstreeks importeur voor België van deze topkwekers -wiens vissen op alle internationale Koi-shows zeer hoge toppen scheren-, is het voor Filip’s Koi & Vijvershop een absolute eer om u in Hasselt welkom te mogen heten!! Niet te missen.

 

Alle informatie rondom de Belgian Koi Show als adres, openingstijden en verder informatie  kun je vinden op de eventspagina van deze show op KoiQuestion.

Series NavigatieBelgian Koi Show op nieuw terrein klaar voor vis >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App