De kampioenen van Naaldwijk

Afgelopen zondag was het zover! De YHKS! Na twee uurtjes sturen, kwamen we aan in de Watertuin in Naaldwijk. Een mooie locatie, met een passende ambiance. In het begin een beetje bewolkt, maar uiteindelijk een mooie dag om blote vissen te fotograferen! In dit blog nog een keer alle Major Awards van de YHKS op een rijtje.

Grand ChampionSanke – Stefan Gommers

YHKS 19 GC A 2

Naast de GC won deze vis ook de Belgium ZNA Award

 

Supreme Champion – Ginrin Shiro Utsuri – Bert-Jan van’t Hul

YHKS 19 SC

TategoiShowa – Gertjan van de Berg

YHKS 19 tategoi

Grand Champion van het publiek – Sanke – Bas van der Hulst

GCpubliek

Friendship Award BKS – Ginrin Kohaku – Bert-Jan van ’t Hul

BKS Friendship Award

Over Pascal Goossens

Hij is enthousiast en heel nauwkeurig. Als ervaren hobbyist weet hij anderen met raad en daad bij te stuiteren. Pascal beleeft de hobby graag door de de lens van zijn camera. Hij is docent tbv het bakkersvak en viel ooit in een grote ketel suiker...

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App