Kom je in de Keiko-app?

Nog minder dan 2 weken en dan zitten we weer in Hasselt. Ben jij ook van de partij? Zaterdag 22 en zondag 23 juni strijden de mooiste Koi van Europa om de prijzen van de Belgische Koishow. Lees hier meer erover:

https://koiquestion.com/event/belgian-koi-show/ 

of bekijk de vernieuwde site van de Belgian Koi Society!

https://bksshow.belgiankoisociety.eu/

Wij mogen weer 10 toegangskaartjes weggeven voor de Belgian Koi Show. Waar we vaak een ludieke inspanning vragen om kans te maken op toegangskaarten vragen we deze keer iets totaal anders.
BKS 2019

Sinds juli 2018 hebben we een Whatsapp-groep genaamd de KoiQuestion Keiko. Dit om hobbyisten op de hoogte te stellen van nieuwe artikelen via een andere medium dan Facebook.

Vanaf juli 2018 bestaat er een Whatsapp-groep van KoiQuestion

Om kans te maken op de gratis toegangskaarten hoef je je alleen maar vóór 18 juni aan te melden voor deze Keiko-app-groep! Onder alle inschrijvingen verloten we vijfmaal 2 toegangskaarten.

Aanmelden
Aanmelden is simpel en kan op twee manieren:
-Lees je dit artikel via je smartphone waarop Whatsapp geinstalleerd is?
Klik dan op https://chat.whatsapp.com/3JXUZWRByDBGvPARj4dYcI

Of mail naar marco@koiquestion.com
Je ontvangt via de email een telefoonnummer. Daar stuur je een Whatsapp-bericht heen en je ontvangt als antwoord een link. Indien je daar op klikt word je automatisch toegevoegd aan de groep.

Er zijn meer Koigerelateerde Whatsapp-groepen, alleen Keiko is in die zin anders. Er is geen mogelijkheid om direct te reageren. Soms jammer, omdat je graag zou willen reageren. Echter hierdoor blijft het aantal berichten nagenoeg beperkt tot het aantal artikelen wat we publiceren!

Lees hier de evaluatie na de pilot van de Keiko-app

Series NavigatieWie houdt Poppe van de titel in Hasselt? >>

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App