Bas van der Vlist wint de maandprijs van onlineverkiezing

Op doorreis naar de Euregio Koi Show hadden we een afspraak staan voor een bezoekje aan Wijchen. Het leek ons daarvandaan niet zo ver meer, maar het was toch verder omrijden dan gedacht.
Ach, Koikilometers bestaan er niet wordt er altijd gezegd en uiteindelijk is dat ook zo.

winnaar_koi-idol_april_2019

Winnaar Koi Idol april 2019 genaamd Kycha

Al een aantal jaren is Bas een trouw deelnemer van de Koi-idol verkiezing. Menig prijsje heeft hij dan ook al binnen gehaald de afgelopen jaren, dan weer eens 3e, dan weer eens 2e . Maar ook had hij in de afgelopen jaren al 2 keer een directe finaleplaats als maandwinnaar behaald. De eerste keer dat we Bas mochten bezoeken zat hij middenin een verbouwing. Het jaar daarop was het meeste van de verbouwing achter de rug en het zware en vuile werk gereed. Nu we dus zo’n twee jaar later voor Kycha een bezoekje mochten afleggen was ik toch wel benieuwd hoe het met de verbouwing was. En inderdaad op een plintje na was alles af. Respect voor Bas welke alles naast zijn drukke baan en niet te vergeten de vele uurtjes die hij aan de hobby besteed. Alles zelfstandig had gedaan in zijn  beperkte vrije uurtjes.

Kycha in de vijver

Kycha in de vijver

Op de vraag of hij na de plintjes, nu buiten verder ging met de afwerking van zijn bestaande vijver “ iets wat begrijpelijk was achtergebleven”. Kreeg ik het antwoord. Ja later, er komt eerst nog een nieuwe. Rond van vorm met een inhoud van zo’n 40 kuub. De bestaande bleef tot die tijd “naar zegge” in gebruik en zou later dienst gaan doen als opvang/doorgroeibak. Wat op zich, als je de ruimte toch hebt niet verkeerd is 20 kuub aan opvang.

Prijsuitreiking Bas van der Vlist

Prijsuitreiking

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat ook deze uitdaging voor Bas weer tot een goed einde komt en wellicht als Bas volgend jaar weer deelneemt wij de vorderingen of eindresultaat van de vijvers mogen aanschouwen.
Wij wensen Bas alvast veel succes met deze nieuwe UITDAGING!

Series Navigatie<< Unicum voor Limburg met trieste afloopKoi Idol: Maandwinnaar speelt met water! >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App