Wat is de First Royal International Dutch Longfin Association?

Ruud Besems is als trainee-judge van de ZNA de mede-organisator van de Young Holland Koi Show die aankomende maandag plaatsvind in de Watertuin in Naaldwijk. De Koi Show is het jonge zusje van de Grote Holland Koi Show alwaar Koi worden ingezet die niet groter zijn dan 65cm. Hoofdsponsor van de show is Koi Opkweek.

Koi Opkweek is een groothandel voor Koi dealers

Niet in de laatste plaats omdat hun winkel zich op het terrein van de watertuin bevind. Koi Opkweek is een groothandel voor Koidealers,  maar heeft ook een nieuw initiatief FRIDLA geheten. Om uit te vinden wat dit betekent en om een mooie geste aan de bezoekers van de show aanstaande maandag te presenteren ging Ruud in gesprek met Vincent van Luipen.

Voor meer informatie over het evenement klik je op nevenstaande poster. Komt dus allen naar deze toffe 8e editie van de Young Holland Koi Show. Deze wordt georganiseerd door Ruud Besems en Ronald Stam in samenwerking met Mark Kleijkers van de Nishikigoi Vereniging Nederland. Naast Koi Opkweek en het beloofde buffet vind je er ook prachtige tuinen die het bezoeken meer dan waard zijn.

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App