Een paar goede redenen om zondag naar de Euregio te komen

Gisteren was een goede showdag. De spanning rond de majors was groot en de uitslag was vooraf zeker niet te voorspellen.
Op de eerste dag zijn lang nog zeker niet alle prijzen uitgedeeld, hetgeen vandaag nog wel staat te gebeuren.

sfeerblog5

Organisatie@work

Zoals altijd is de sfeer goed op Euregio Koi Show. Het Koiseizoen is nu echt begonnen en de standhouders hebben er zin in. Het zonnetje schijnt en dat maakt het lekker gezellig.

sfeerblog1

Een heerlijke showdag met heerlijk weer

Het weer is voor de vissen dit jaar ook perfect. Stijn Verbinnen, de aanwezige Koidokter, kan hierdoor lekker relaxed op zijn stoeltje blijven zitten.

sfeerblog6

Koidokter Stijn Verbinnen is tevreden over de gezondheid van de Koi

Naast Koi is er weer van alles te zien.De standhouders hebben veel producten uit de schappen meegesjouwd naar Oldenzaal: voer, filters, testsetjes, schepnetten enzovoorts.

sfeerblog4

Ook voor mooie bonsai kun je vandaag in Oldenzaal terecht

Als we vooruit kijken naar vandaag staan er nog zeker wat te gebeuren. De prijsuitreiking is nog vandaag. Daarnaast is er vandaag ook nog een minishow voor de jeugd. Deze vaten bleven gisteren leeg en zullen vandaag gevuld worden met water en Koi.

sfeerblog7

Vorig jaar was de jeugdwedstrijd een succes met veel vrolijke en gespannen gezichtjes die met hun Koi voor het eerst meededen aan een show. Dat alleen al is een goede reden om vandaag naar Oldenzaal te komen!

sfeerblog2

Deze vaten worden vandaag gevuld voor de jeugdwedstrijd

De verwachting is dat het weer goed zal blijven. Tenminste, het zal wel gaan regenen, maar pas na de show. Laten we hopen dat het daadwerkelijk ook zo uitpakt.

Knipsel

Het blijft droog, aldus weeronline

Wij van KoiQuestion gaan vandaag ook nog vol aan de slag. Foto’s, video’s, interviews…. Ik zou zeggen stay tuned…

sfeerblog3

 

Series Navigatie<< Emancipatie Voltooid; Grand Champion B voor mannelijke YamabukiJubileumprijs naar meterlange Maruten van Yamatoya >>

Over Marco Zegers

Marco is docent natuurkunde en scheikunde op een middelbare school onder Eindhoven. Van jongs af aan is hij geïntrigeerd door de karper en beviste ze vele uren. De koi, de koivijver en de techniek ziet hij als een boeiende mix tussen zijn hobby en zijn vak.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App