Toon Verstegen ontvangt uitgesteld loon voor werk op Koi Farm

Waar in de grote boze mensenwereld de vrouw steeds verder naar voren wordt geschoven op topfuncties, is het in de Koiwereld de man die, al dan niet onterecht, een minste waardering mag oogsten. Tot vandaag. De Grand Champion B; dat wil zeggen de allerbeste Koi op de show niet zijnde een Kohaku, Sanke of Showa, komt op conto van een Yamabuki Ogon van – jawel – het mannelijke geslacht.

GC B EKS 2019

De metallieke Koi is ingezet geworden door Interkoi Arendonk. De Koi, zo geeft Luc -bompa – Borgmans aan, behoort toe aan een jonge bekende. Toon Verstegen, was reeds meermaals werkzaam op de Momotaro Koi Farm. Op KoiQuestion deed hijzelf al eens verslag hiervan en ook hadden wij het genoegen de Koi Kichi te interviewen over zijn belevenissen. .
De Koi was een geschenk van de kweker voor het harde werken dat hij er verricht heeft. De Koi is vijf jaar en meet inmiddels 91 centimter.

Series Navigatie<< Hobbyist Marco den Boer speelt Supreme Champion tijdens debuutLaat dag 2 in Oldenzaal maar beginnen >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App