Rob van der Hulst pakt titel Oldenzaal terug van eigen dealer

Ik zei het hardop – nog drijvend in de zak – het Sashi en Kiwa namelijk, een best subtiel kenmerk, was al in de plastic zak waarneembaar en bijzonder mooi gefinished. M-Sakura is een zus van Big Sakura, de winnaar van de vorige editie. 

 

GC EKS 19

Met een keur aan Koi boven de 80cm, een aantal boven de 90 en zelfs twee in size 10 is het beslist een taak voor de jury om de beste grootste  Koi eruit te vissen. Dat het een Kohaku zou worden echter, hing al wel in de lucht.

Eigenaar Rob van der Hulst wisselt het stuivertje met zijn dealer Tjaard van Balen. Twee jaar geleden namelijk, wist de hobbyist uit Bleiswijk ook de titel te veroveren waarna Koi Kichi World de Grand Champion vorig jaar opeiste. Nu dus, mag de hobbyist de beker met grote oren wederom omhoog houden en als je het mij vraagt; deze Koi is simpelweg de beste.

 

Series Navigatie<< Primeur Euregio: Eerste meterlange Gosanke op Nederlandse KoishowHobbyist Marco den Boer speelt Supreme Champion tijdens debuut >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App