Koi Idol winnaar maart

Voor de maandelijkse bezoekjes aan de winnaars van de Koi-idol verkiezing hebben we in de loop der jaren op één na alle provincies in Nederland en België bezocht, de meeste zelfs meerdere malen. Hoe en waarom is mij nog een vraagteken, maar tot een bezoek aan Nederlands Limburg kwam het niet.

Prijsuitreiking JBL

Wil won zowel de 1e als de 2e als de 3e prijs

Al héél lang bleef deze provincie op ons lijstje staan om toe te voegen. Met de Koi-idol verkiezing van maart werd dit niet alleen een feit maar ook een unicum voor de winnaar. Wil Vanwersch behaalde plaats 1, 2 en 3 in één en de zelfde maand. Een knappe prestatie waar wij hem graag mee wilde feliciteren.

winnaar_koi-idol_maart_2019_omosako_shiro_utsuri

De winnende Shiro Utsuri

 

2e_prijs_koi-idol_maart_2019_sekiguchi_showa

De 2e prijs is ook voor Wil

3e_prijs_koi-idol_maart_2019_isa_showa

De 3e prijs is ook voor Wil

 

Echter kort voordat we het bezoek wilde afleggen kregen we van Wil het trieste bericht dat zijn Shiro Utsuri waarschijnlijk buikwaterzucht had en dat hij hoopte op een goede afloop. Helaas enkele dagen voor het bewuste bezoek kregen we de mededeling en foto dat het anders was gelopen dan gehoopt. Erg jammer maar dit kan zelfs de doorgewinterde hobbyist overkomen. En helaas, soms al te vaak, moeten we het dan leren van vallen en opstaan of het aannemen van vette pech.

Shiro Utsuri een triest einde

Trieste einde van de Shiro

Wil is nazeggen, pas een aantal jaar geleden begonnen met de hobby en ondanks dit verlies mogen we toch wel concluderen dat hij alles goed aangepakt en geregeld heeft. Getuige hoe keurig netjes er alles bij stond van vijver tot filteropstelling. Alles top in orde! Op de uitslag van de verkiezing heeft het verlies verder geen invloed. De winnende Shiro Utsuri was immers in leven tijdens de verkiezing, En met zijn Sekuguchi  Showa als de nummer 2 en Isa Showa  de als nummer 3. Hebben we, conform het reglement als organisatie besloten om zijn Sekuguchi  Showa welke de 2e plaats had behaald deel te laten nemen in de finale 2019 in plaats van zijn Shiro Uturi.

Zicht op de vijver

Het zicht op de vijver

Zo hebben we uiteindelijk na al die jaren de provincie toe kunnen voegen,  Limburgse vlaai mogen proeven en  heeft Wil ondanks het verlies toch nog alle te vergeven maandprijzen verkregen en een daarbij een directe finaleplaats behaald.

Filterput

Alles in de filterput is dik in orde

Wij wensen Wil alvast veel succes in de finale en zijn benieuwd welke provincies we dit jaar allemaal nog mogen bezoeken.
Zelf ook eens meedoen.
Schrijf dan hier in voor gratis deelname.
https://koigate.com/nl/koi-idol-verkiezing/inschrijven

Bij de Vijver

Series Navigatie<< Koi Idol 2019: André trapt af!Koi Idol winnaar april is een oude bekende >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App