Momotaro Kohaku Supreme Champion German Koi expo 2019

Ze werd aangekocht door Markus Schmid als nisai bij Momotaro. Michio en Daisuke Maeda stelden de Koi voor vanuit een “niet-voor-verkoop” vat. Uiteindelijk zijn we op het aanbod ingegaan. De body is het meest waanzinnige op deze Koi, maar de huidkwaliteit is ook rijp voor superlatieven.

Kwalitatief gezien zonder twijfel één van de allerbeste Koi in Europa.

Doe daarbij een bijzonder fijn en traditioneel patroon bij en je hebt een Koi die met een lengte van 85cm+ klaar is voor iedere Koishow in Europa. Dat kondigde de Duitse dealer al eerder aan en dit weekend was het zover!

Kwalitatief gezien is deze Koi naar bescheiden persoonlijke mening één van de allerbeste in Europa op dit moment. Laat ik het zo zeggen. Deze Kohaku in deze vorm kan op iedere show, ook in Japan, een waardige strijd leveren tegen iedere andere Kohaku.

SC Berlijn 2019

Series Navigatie<< Markus Schmid siegt met Marudoh Sanke in Berlijn

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App