AquaForte introduceert een vernieuwde versie van de trommelfilter. Deze trommelfilter heeft onder andere een stevigere kunststof behuizing en sterkere gaaselementen. De HDPE trommelfilter wordt geleverd met professionele, softwarematige besturing en een deksel.

SK830_A trommelfilter

De controller heeft diverse beveiligingsopties, zoals een slow start voor de motor en een motorbeveiliging. De compacte trommelfilter heeft een extra lage inbouwhoogte van maar 10 cm boven de waterspiegel en is geschikt voor zowel een pompgevoede als zwaartekracht opstelling. De voorfilter beschikt over 3 ingangen van Ø110 mm en 2 uitgangen van Ø110 mm. De maximale flow is 25 m³/u. De trommelfilter heeft losse, vervangbare, zeefelementen van 60 micron.

Meer weten over deze trommel? Klik hier voor meer info op de website van Aquaforte

AquaForte pond products_logo

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App