Dit artikel is deel 1 van 3 in de serie German Shinkokai Koi Show 2019

Wat zou jij willen weten van de Koi show in Berlijn?

Vanmiddag gaan we. Naar de Koi Expo in Berlijn. Terwijl Ruud Besems en Ronald Stam de Koi Show in Maleisie jureren en verslag uit brengen. Gaan Patrick Oude Groeniger en ik naar de Duutse hoofdstad. Naar de German Shinkokai Koi Show 2019! Iemand moet het doen. 😉

German Shinkokai Koi Show in het MAFZ Erlebnispark is de eerste

Na het uitvallen van de Interkoi Show dit jaar is de German Shinkokai Koi Show in het MAFZ Erlebnispark de eerste in de rij op het Europese vaste land. De wedstrijd is onderdeel van de gehele beurs; Koi Expo Berlijn geheten. En ik kan je vertellen dat we er zin in hebben. Natuurlijk gaan we de kampioenen verslaan… op de website welteverstaan! Ik kan me zo indenken dat, nu het de enige die in Duitsland is; er best wat trots te halen valt en deelnemers die traditioneel de wedstrijd in Kalkar speelden nu hun opwachting zullen maken nabij de Duitse hoofdstad. 

De hal in opbouw. Morgen gaat het los.

De show in Berlijn is altijd bijzonder netjes aangekleed, vanaf de allereerste editie een kwalitatief goed in elkaar stekende Koi Show dankzij organisator Marcus Sippel May.

Grand Champion

Traditiegetrouw zullen er op de Koi Expo in Berlijn ook de nodige Nederlandse en Belgische dealers zijn als standhouder en deelnemer. Zo wist Elnakoi er reeds enkele keren de Grand Champion titel in de wacht te slepen als dealer en met een hobbyist. Maar er zijn ook standhouders die je in Nederlqnd niet zo snel ziet; Duitse dealers of merken. Ook de opmerkelijkheden op de beurs gaan we voor jullie in beeld brengen. 

Grand Champion Koi Expo Berlijn 2015

heb je vragen die wij er voor je uit kunnen zoeken

All sizes

De German Shinkokai Koi Show 2019 is er voor alle sizes. De wedstrijd en ook de beurs is overdekt, verdeeld over twee hallen die met elkaar verbonden zijn. Buiten bevinden zich ook wat tuingerichte standhouders en natuurlijk kun je er Bratwurst eten. Ik kan me zo indenken dat het voor de meeste van onze lezers niet even om de hoek is. Het is vanaf de oostgrens van Nederland toch al snel vijf tot zes uur rijden. Ben je daarom  nieuwsgierig naar deze show en kun je niet gaan, heb je vragen die wij er voor je uit kunnen zoeken of wil je gewoon de winnaars weten; let us know. Op voorhand stellen we dat we geen bratwursten meenemen op verzoek. Patrick Oude Groeniger en ik zullen voor jullie ons beste beentje voorzetten op de Koi Expo in Berlijn!

 

Wat zou jij willen weten van de German Shinkokai Koi Show 2019 in Berlijn?

 Alle relevante informatie over de Koi Expo zoals adres en openingstijden vind je op deze pagina: KoiQuestion Events – German Shinkokai Koi Show 2019

Series NavigatieMarkus Schmid siegt met Marudoh Sanke in Berlijn >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App